Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012

H αγωνιστική αριστερή ... σαμπρέλα κι ο νομοτελειακός κύκλος του ΠΑΣΟΚ

Τέλοσπάντων εσείς οι "προοδευτικοί" και άμεμπτοι της αριστεράς, οφείλετε πλέον να δίνετε πειστικές και τεκμηριωμένες απαντήσεις!

Η περίοδος χάριτός σας, λόγω του απυρόβλητου που σας παρείχε ή αδυναμία σας να εκπροσωπήσετε τον λαό στο κοινοβούλιο, τελείωσε!
Είναι πλέον πασιφανές, πως  τα τραγικά γλειψίματα στον ΣΥΡΙΖΑ σας δίνουν την δυνατότητα, μέσω του δούρειου ίππου των οπορτουνιστών - εξουσιολάγνων (μέχρι πρότινος συντρόφων μου), να αισθάνεστε εν δυνάμει κυβερνητική δύναμη (εκεί που φτύνατε, τρώτε δηλαδή). Αυτό όμως, αντί να σας καθιστά "παπαγαλάκια" , θα έπρεπε να σας γεμίζει με άγχος και κατά συνέπεια τα επιχειρήματά σας δεν γίνεται πλέον να είναι αβάσιμα και να εκτοξεύονται σωρηδόν σαν σκατά στον ανεμιστήρα!

Από εδώ και πέρα κι έχοντας πλέον συναίσθηση των ευθυνών σας, παρακαλώ επανατοποθετηθείτε απέναντι στον ΓΑΠ και στο ΠΑΣΟΚ, εάν κι εφόσον  παραθέστε αντικειμενικές αποδείξεις που θα στηρίζουν τους γενικούς, αόριστους και λαϊκιστικούς ισχυρισμούς σας (Η σύγκλιση με την επιχειρηματολογία- παπαρολογία του Καμμένου είναι απαράμιλλη)
1) "Λεφτά υπάρχουν" ναι ή όχι; Εκτός κι αν η λίστα σας διαφεύγει (κρίμα δεν διαβάσατε Βαξεβάνη σήμερα. Πώς θα βγάλει τα έξοδά του να ξεπληρώσει στην Δούρου την χάρη που της χρωστάει για την "αυθόρμητη" συμπαράσταση)

2) "Tα δάνεια από το ΔΝΤ είχαν δρομολογηθεί πριν τις εκλογές". Πόσες μαλακίες θα διαβάσουμε ακόμα, παρακαλώ τις πηγές σας (όχι από το orthodoxy, από το site της ΧΑ, ή από την σελίδα του Τέρενς  Κουίκ παρακαλώ)

3) "Διασυρμός της χώρας για προσωπική αναγνωρισιμότητα". Αβάσιμη κι αστεία τοποθέτηση που σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί επιχείρημα! Αρκετά πλέον με τις αβάσιμες αερολογίες, παρακαλώ πηγές και δικαστικές αποφάσεις.

4) "Άλλαξε/ μαγείρεψε τους οικονομικούς δείκτες" Μην μπερδεύετε τον Σημίτη με τον ΓΑΠ;(δες επίσης σημείο 2)

5) "Κανένα πολιτικό και οικονομικό σχέδιο". Η μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων , κόστισε την καθεστωτική ανατροπή της κυβέρνησής του...
Αν θεωρείστε αριστεροί (;), παρακαλώ ορίστε μου την αριστερά, διότι σύμφωνα με τα διαβάσματά μου δεν συγκαταλέγονται σε αυτήν οι γκεμπελίσκοι που γλείφονται με την ακροδεξιά και τους φασίστες στις πλατείες. (Η επίκλησή σας στον "αριστερό" Ανδρέα με σκοπό την αντιπαραβολή του με τον "νεοφιλελεύθερο" ΓΑΠ είναι τουλάχιστον άστοχη ,διότι κάτι σαν κι εσάς  έσερναν τον ιδρυτή του κινήματος στα ειδικά δικαστήρια! Αυτά αλλού...)

Στα σοβαρά θέλω να μας παίρνουν (και μας παίρνουν), μόνο όσοι μπορούν κι έχουν την δυνατότητα να αντιπαρατεθούν... επιχειρηματολογώντας! Οι υπόλοιποι ας ζήσετε στην πολιτική μας περιφρόνηση για το επίπεδο και την κατάντια που οδήγησαν τους πολιτικούς θεσμούς...
Η ποδοσφαιροποίηση κι ο τραμπουκισμός διδάχτηκε στις πλατείες και γι αυτό κάποια στιγμή οι ηθικοί αυτουργοί θα πρέπει να πληρώσουν! Τώρα πληρώνουμε δυστυχώς όλοι την άνοδο της ΧΑ! Ναι, την άνοδο των τραμπούκων φασιστών που παίζατε μαζί μακρυά γαϊδούρα στην βουλή απ' έξω για μικροπολιτικούς λόγους...

Τέλος τοποθετηθείτε σε κάτι τελευταίο και πολύ σημαντικό ... αριστεροί:

"Φαίνεται πως οι αγανακτισμένοι πλέον σταμάτησαν να αγανακτούν, διότι βγήκαμε από το μνημόνιο, το ΔΝΤ, το Ευρώ, "χαλάρωσε" η φορολογία, μειώθηκε η ανεργία, οι μπάτσοι δεν βαράνε πια, η ακροδεξιά είναι σχεδόν ανύπαρκτη κι ο Υπ. Προπο έχει δείξει ανεκτικότητα κι αντίστοιχο δημοκρατικό ήθος με το δικό σας...

Συγχαρητήρια και λίγα του κάνατε... Ευτυχώς ανατρέψατε τον δικτάτορα και τώρα ζούμε δημοκρατικά..."
Υποδείξεις από τραμπούκους - αντιδημοκράτες που θεωρούν τις ιδεολογίες λάστιχο και τις ξεχειλώνουν κατά το δοκούν, δεν δεχόμαστε ! Έχουμε όλα αυτά τα χρόνια υποδείξει πολιτικό ήθος και συνέπεια κι αν η ιστορία θα πρέπει να πετάξει , αυτό θα φανεί στην συνέχεια. 
 

Υ.Γ Προς "μεγαλοπαράγοντες" και "λαοπρόβλητους" σωτήρες που αναδείχτηκαν από το κίνημα και βιάζονται να κλείσουν τον κύκλο αυτού "νομοτελειακά". ΤΑ ΛΑΘΗ, ΤΙΣ ΑΣΤΟΧΙΕΣ, ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΚΡΥΨΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΟΛΥΜΒΗΘΡΑ ΤΟΥ ΣΙΛΩΑΜ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ. Η ΛΑΪΚΗ ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ... ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!
 
Nίκος Μανδρόχαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ