Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Αγαπητοί φίλοι και σύντροφοι, αγαπητοί φίλοι της σελίδας μας, σας γνωστοποιούμε την απάντησή μας προς "ανώνυμο" λιβελλογράφο, ο οποίος/οι χτες μας απέστειλε/αν επιστολή με υβριστικό και απειλητικό περιεχομενο."


Προς κάθε ενδιαφερόμενο:    

Αγαπητέ ανώνυμε παραχαράκτη - τραμπούκε ,

Αρχή της ομάδας μας είναι τα κείμενα να υπογράφονται από τον δημιουργό τους, εκτός κι αν αποτελούν σύνθεση απόψεων πολλών συντρόφων κι επομένως υπογράφονται από όλα τα μέλη της κίνησης!
Αρχή μας επίσης είναι να μην απαντάμε σε ανώνυμα υβριστικά κι αβάσιμα σχόλια, όχι από αδυναμία αλλά επειδή προτιμούμε να αφήνουμε τον δημιουργό τους να εκτίθεται στους αναγνώστες μας!
Τέλος, δημοσιεύουμε κείμενα "τρίτων"  που μας έχουν σταλεί και φέρουν την υπογραφή του συγγραφέα, ασχέτως αν εκφράζουν ή όχι απολύτως την "κίνηση".

 Πέρα από τις εσωτερικούς κανόνες της "κίνησής" μας, που ασφαλώς και δεν είστε υποχρεωμένος να γνωρίζετε, υπάρχουν κι οι κανόνες της ανθρώπινης αξιοπρέπειας καθώς κι οι βασικοί κανόνες της ανθρώπινης επικοινωνίας που δεν απαγορεύουν ακριβώς, αλλά προϋποθέτουν την αποφυγή προσωπικών προσβολών (γνώρισμα τραμπούκων), καθώς επίσης και την χρήση διαφορετικών ονομάτων μεταξύ των συνομιλητών για να αποφεύγονται οι συγχύσεις...
Σχετικά με την παρατήρηση σας περί "μαριονέτων", "μυστικών" - "κρυφών" και "σκοτεινών νεφελίμ" που κρύβονται πίσω από μας, λυπούμαστε αλλά πρέπει να σας ενημερώσουμε πως αν έχετε μάθει να λειτουργείτε  εσείς με αυτό τον τρόπο , δεν σημαίνει πως όλοι έχουμε την ίδια αντίληψη περί οργάνωσης και συλλογικής εργασίας των ομάδων!
Όσον αφορά στην δημοκρατική σας αντίληψη, να σας ενημερώσω πως οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) είμαστε οι εκλεγμένοι από την βάση των τοπικών κοινωνιών μας με διαφανείς διαδικασίες, τα πρακτικά των οποίων μπορείτε εύκολα να ελέγξετε, από ο,τι αντιλαμβανόμαστε...
Είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς την πικρία σας σχετικά με τα αποτελέσματα περασμένων εκλογών που οι σύντροφοί μας δεν σας προτίμησαν, οφείλουμε όμως να παραδεχτούμε όμως πως το νέο σας σχέδιο δείχνει να λειτουργεί! Συρρικνώσατε τον αριθμό των συντρόφων μας σε τέτοιο βαθμό που σήμερα έχετε σαφώς περισσότερες πιθανότητες εκλογής... συγχαρητήρια!
Ακόμα και τώρα όμως και σε περίπτωση που γίνουν εκλογικές διαδικασίες σύμφωνα με το καταστατικό (το οποίο εμφανώς αγνοείτε) κι όχι απευθείας αναθέσεις (όπως υπολογίζετε) , δεν είμαστε σίγουροι πως θα καταφέρετε να μας ξεπεράσετε για τον πολύ απλό λόγο.
Είμαστε παρόντες σε όλες τις ιστορικές στιγμές του κινήματος και δίναμε το 100% των δυνάμεών μας για στηρίξουμε την ιδέα του ΠΑΣΟΚ, ακόμα κι όταν οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές για μας!
Κι αυτό δεν μεταβιβάζεται όπως τα "οφίτσια" που προσδοκείτε,  παρά μόνο αποκτάται, ύστερα από συνεχή "τριβή" με την λαϊκή βάση της κοινωνίας που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε!

 Ραντεβού στα γουναράδικα λοιπόν....

 Για την "κίνηση"

Νίκος Μανδρόχαλος

Υ.Γ Παρακαλώ τα παραπάνω προωθήστε τα στους αρμόδιους! Εσείς ξέρετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ