Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

Eπιστολή γραμματέων Τ.Ο Βάδης Βυρτεμβέργης - ΓερμανίαΣύντροφοι,

Η εποχή της ιδεολογικής μετακίνησης στον χώρο της οικονομίας και των αγορών, έχει ξεπεράσει πλέον τα όρια της. Για αυτό πιστεύουμε ότι μετά την εκλογή του νέου προέδρου και τις δύο εκλογικές ήττες είναι η στιγμή που απαιτείται μέσα απο της καταστατικές διαδικασίες η κατοχύρωση των θεσμικών και λειτουργικών οργάνων, ο προγραμματικός - πολιτικός λόγος και η ιδεολογική αναζήτηση.

Ωστόσο δεν μπορούμε να κατανοήσουμε αυτά που εδώ και μήνες αναφέρο-νται άπό την νέα ηγεσία του κόμματος, ότι καταργούνται τα όργανα και οι οργανώσεις και από την άλλη να διαψεύονται.

Θεωρούμε απαράδεκτο ότι μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει καμία ενημέρωση για την λειτουργία του κόμματος με αποτέλεσμα να δημιουργήται σύγχυση στα μέλη και να μην ανταποκρινόμαστε σωστά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που μας απασχολούν σαν Απόδημοι στη χώρα που ζούμε. Αντίθετα παρακολουθούμε, ότι γίνονται επιλεγμένες επαφές από την ηγεσία  με μέλη από άλλες περιοχές της Γερμανίας.

Εμείς ως μέλη και στελέχη των παρακάτω Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Βάδης-Βυρτεμβέργης

αρνούμαστε τον ρόλο του  ανήμπορου θεατή ακυρώνοντας την Ταυτότητα μας σαν μέλη-οργάνωση-όργανα και καλούμε την ηγεσία του κόμματος να μας ενημερώση, τι ισχύει τελικά για τα μέλη, τις οργανώσεις, τα όργανα, καθώς και τις καταστατικές διαδικασίες για το επικείμενο συνέδριο.

Συντροφικά

1.Λαζανδρέα Μαρία         Γραμματέας   Τ.Ο.  Stuttgart

2.Κυρανάκης Γιώργος      Γραμματέας   Τ.Ο.  Sindelfingen

3.Λουδάρου Μαρία           Γραμματέας   Τ.Ο.  Ludwigsburg

4.Καρεπίδου Χαιδούλα     Γραμμαέας    Τ.Ο.  Leonberg

5.Κατσιούλας Μανώλης    Γραμματέας   Τ.Ο.  SV-Villingen

6.Αλεπιδάς Γιάννης           Γραμματέας   Τ.Ο.  Reutlingen

7.Νασκάμης Γιάννης         Γραμματέας   Τ.Ο.  Tübingen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ