Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Aνακοίνωση 7


Παρατηρούμε το τελευταίο χρονικό διάστημα πως γίνονται προσπάθειες για την ανασύσταση και την ανασυγκρότηση του κινήματος, όπως αυτές συζητήθηκαν στην Εθνική Συνδιάσκεψη για τη διαδικασία Ανασύστασης της Παράταξης, στην οποία, δυστυχώς, δεν κληθήκαμε για οικονομικούς λόγους και μάλιστα, χωρίς καμία προηγούμενη επικοινωνία ή συζήτηση με τις Τ.Ο του εξωτερικού.

Με με μια λιτή ανακοίνωση μόλις δύο παραγράφων και μόλις δύο ημέρες, πριν την διεξαγωγή της Εθνικής Συνδιάσκεψης, ενημερωθήκαμε πως παρόλο που η συμμετοχή μας δεν ήταν δυνατή,  το γεγονός πως δεν κληθήκαμε " δεν σημαίνει αποκλεισμό μας από την διαδικασία, αντιθετα μάλιστα, η συμμετοχή μας θεωρείται αναγκαία λόγω του οτι εμείς αναλαμβάνουμε την ανασύσταση της παράταξης στον Ελληνισμό της διασποράς".

Με λύπη μας, βέβαια, διαπιστώνουμε πως ενώ ανακοινώθηκαν οι υπεύθυνοι ανασύστασης για όλες τις περιφέρειες δεν έγινε κάτι αντίστοιχο για τον Απόδημο.

Εύλογα τίθεται, επομένως, το εξής ερώτημα. Συνυπολογίζονται οι οργανώσεις του ελληνισμού της διασποράς στην προσπαθεια ανασύστασης ή το "εμείς" της ανακοίνωσης αναφερόταν σε . άλλους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ