Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Τ.Ο. ΜΟΝΤΡΕΑΛ


Προς Υπεύθυνο-συντονιστή της ανασύστασης του ΠΑΣΟΚ,
σ. Π. Κουκουλόπουλο

Κοιν.:  Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού, σ. Χρ. Σμυρλή
 Γραφείο Προέδρου ΠΑΣΟΚ


Θέμα: Ανασύσταση ΠΑΣΟΚ στις Οργανώσεις Εξωτερικού


Σύντροφε,

Επιχειρούμε την επικοινωνία μαζί σου γιατί ανησυχούμε ως προς τον τρόπο αντιμετώπισης των Οργανώσεων του Εξωτερικού και την ισότιμη συμμετοχή τους στις ήδη σε εξέλιξη διαδικασίες ανασύστασης του Κινήματος.

Παρατηρήσαμε και το καταθέσαμε εγγράφως στα αρμόδια όργανα, ότι από την προεκλογική περίοδο και μετά οι Οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ στο εξωτερικό αποκλείονται από κορυφαίες διαδικασίες. Ως παράδειγμα αναφέρεται το γεγονός, ότι στην τελευταία εθνική συνδιάσκεψη δεν κληθήκαμε και δεν εκπροσωπηθήκαμε ούτε καν από τα μέλη του ΕΣ που εκλέγονται στη Διασπορά, με την «απολιτική» δικαιολογία της οικονομικής δυσπραγίας του ΠΑΣΟΚ, για να μην αναφέρουμε ότι προεκλογικά, οι προγραμματισμένες επισκέψεις των κλιμακίων σε Οργανώσεις του Εξωτερικού, ακυρώθηκαν μόλις 7 ώρες προτού ξεκινήσει η πρώτη διαδικασία.

Ερχόμαστε στο σήμερα. Εδώ και 2 εβδομάδες ορίστηκε υπεύθυνος του Τομέα ο σ. Χρ. Σμυρλής, στον οποίο και σαφώς ευχόμαστε κάθε επιτυχία, και επιδιώκουμε μαζί του αγαστή συνεργασία για το καλό τον Οργανώσεων του Εξωτερικού και του ΠΑΣΟΚ, γενικότερα. Δυστυχώς όμως δεν επικοινώνησε με τις Οργανώσεις, ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι ο Πρόεδρος μας ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του Συνέδριου για το τέλος Νοεμβρίου.

Πρόθεσή μας δεν είναι να έρθουμε σε αντιπαράθεση με συντρόφους από τα κεντρικά, θέλουμε μόνο με αυτή την επιστολή να καταθέσουμε την αγωνία μας και το ενδιαφέρον μας για την επιτυχημένη ανασυγκρότηση και το μέλλον του Κινήματός μας.

Συντροφικά

Μέλπη Αρβανίτη

Τ.Ο. Μόντρεαλ

1 σχόλιο:

ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ