Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

Επιστολή της Τοπικής Οργάνωσης Tübingen


Από την Τοπικής Οργάνωση Tübingen λάβαμε την ακόλουθη επιστολή, την οποία και δημοσιεύουμε
Πρoς: Την νέα οργανωτική Γραμματεία  ΠΑΣΟΚ/Αθήνα

Ύστερα από συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στην ΓΣ της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ
Tübingen (βλέπε ανακοίνωση από 21.7.12 Τ.Ο.) αποφασίσθηκε να στείλουμε την παρακάτω επιστολή.

Σύντροφοι,

Θεωρούμε ότι η οργάνωση μας είναι πολιτικά και ιδεολογικά υγιής με προσανατολισμό πάντα στις αρχές της 3ης Σεπτέμβρη, στο καταστατικό και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων μας στην χώρα που ζούμε.

Ωστόσο όμως δεν μπορούμε να κατανοήσουμε αυτά που αναφέρονται καθημερινά από την νέα ηγεσία του κόμματος, ότι καταργούνται δηλαδή τα όργανα, ότι πρέπει να επανενταχθούμε σαν νέα Μέλη στο κόμμα. Η Ταυτότητά μας είναι από το 1974 και η μη αναφορά μέχρι σήμερα στις οργανώσεις εξωτερικού υποβαθμίζει το ρόλο μας στην νέα οργανωτική προσαρμογή.

Θεωρούμε επίσης απαράδεκτο ότι μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει καμία ενημέρωση και πληροφορούμαστε για την νέα στρατηγική και οργανωτική λειτουργία του ΠΑΣΟΚ από τα ΜΜΕ και τα διάφορα blog.  Διαπίστωση ότι πρόσφατα διαβάσαμε στον τύπο ότι ξεκινά η επανασύσταση του ΠΑΣΟΚ  με ορισμό 18-20 Περιφερειών, την δημιουργία 325 Τ.Ο. και τον διορισμό 700 στελεχών για την προετοιμασία του συνεδρίου.

Τέλος θέλουμε να πιστεύουμε ότι στην νέα αυτή οργανωτική δομή του κινήματος, η ηγεσία θα συμπεριλάβει και της οργανώσεις εξωτερικού οι οποίες μέχρι χτες λειτουργούσαν με σωστό συντονισμό του Τομέα Απόδημου Ελληνισμού.
                                                                    22.07.2012:
                                                         Γενική Συνελευση T.O. Tübingen                                                                    
συντροφικά
γραμματέας T.O. Tübingen
γιάννης νασκάμης    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ