Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013

Γη και ύδωρ

 
 
Του Τσαχπίνη Χρίστου
Γραμματέα της ΤΟ Μπίλεφελντ Γερμανίας
 
Με τη συμμετοχή μας στην Κυβέρνηση, στο όνομα της δήθεν της σωτηρίας της χώρας, σώζονται όλοι οι άλλοι, εκτός από εμάς. Το ότι έως σήμερα, στρίζουμε την κυβέρνηση του κ. Σαμαρά, με συνεχείς υποχωρήσεις και μη έκφραση λόγου, μπορεί να θεωρείται θετικό μόνο από εμάς. Οι ψηφοφόροι απορρίπτουν την πρακτική μας. Οι δημοσκοπήσεις, όσο σχετικές και να είναι, αποτυπώνουν την απήχησή μας στην κοινωνία. Καιρός να αποχωρήσουμε από την ,,συγκυβέρνηση,, και ας σώσουν την χώρα αυτοί που μας πολέμησαν και μας πολεμούν λυσσαλέα. Από την δεξιά ,,Νέα Δημοκρατία,, έως τα αυτοαποκαλούμενα αριστερά κόμματα τύπου ΣΥΡΙΖΑ. Γνωρίζουμε όλοι την προσπάθεια της κυβέρνησής μας για την σωτηρία της χώρας και τον πόλεμο εναντίον μας / και εναντίον της χώρας – από τους σημερινούς συγκυβερνώντες. Τα οράματα του κ. Σαμαρά – Πρωθυπουργία, παραίτηση ΠΑΣΟΚ από την Κυβέρνηση, εξοβελισμό του Πρωθυπουργού της – πραγματοποιήθηκαν.
Τώρα τον χειροκροτούμε ;
Οι μεν ψηφοφόροι μας γίνονται βορά στον καιροσκοπισμό του μορφώματος που ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ τα δε ανώτερα στελέχη μας έχουν, ντε φάκτο, ενσωματωθεί στην ,,Νέα Δημοκρατία,,, η οποία φέρει την κύρια ευθύνη για την κατάρρευση της χώρας.
Το να στηρίζαμε την κυβέρνηση χωρίς συμμετοχή, γνωρίζουν τα ανώτερα στελέχη μας, ότι ήταν εφικτό. Έτσι τώρα η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη κινδυνεύει να συρθεί πίσω από κάθε καιροσκόπο. Είτε αυτός είναι ο  Σαμαράς και συν αυτώ  είτε ο Κουβέλης, ένας από τους πρώην δικαστές.
 
Λίγη υπερηφάνεια μας έμεινε ακόμη. Μην την προσφέρουμε ως Γη και ΥΔΩΡ στον κάθε αντίπαλο. Μην φτάσουμε στην ρήση του μαντείου των Δελφών  ,, είπατε τω Βασιλεί….,,
Διότι, τότε θα είναι αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ