Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015

περί Παπανδρέου και συνεργασία με ΝΔ.

Εμείς κάνουμε προεκλογικό αγώνα και δεν έχουμε χρόνο να σχολιάζουμε τις δηλώσεις τους, αλλά άλλη μια φορά περί Παπανδρέου και συνεργασία με ΝΔ.

Το ΠΑΣΟΚ έχει 152 Βουλευτές.

Τρίτη, 1η Νοεμβρίου 2011. Γύρω στις 13:00 η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιλένα Αποστολάκη, σε δισέλιδη επιστολή της, δηλώνει ότι ανεξαρτητοποιείται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ,
Γύρω στις 15:00, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή, με επιστολή της στον Πρωθυπουργό, δηλώνει ότι θα ανεξαρτητοποιηθεί. Παράλληλα ζήτησε σχηματισμό κυβέρνησης σωτηρίας με άλλον πρωθυπουργό .
Ο Νίκος Σαλαγιάννης, σε δήλωσή του αναφέρει πως «δυστυχώς, η χώρα είναι όμηρος των γόνων και των επιγόνων που φαίνεται ότι πάνω από όλα βάζουν την εξουσία»
Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011. Στις 10:45 το πρωί, ο βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ., Δημήτρης Λυντζέρης, δηλώνει στο περιστύλιο της Βουλής: «Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι παρελθόν».
Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011, ημέρα ψηφοφορίας για ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή.
Η Σοφία Γιαννακά δηλώνει: «Ο πρωθυπουργός πρέπει να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του απόψε, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τη δημιουργία χάους και αναρχίας αύριο». Πρόσθεσε πως είναι απαραίτητη η συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ενότητας. «Αν ο Πρωθυπουργός δεν το πει αυτό, τα πράγματα θα μπορούσαν να εξελιχθούν πολύ άσχημα απόψε»
Η Βάσω Παπανδρέου από το περιστύλιο της Βουλής δηλώνει: «Η αποψινή ψηφοφορία δεν έχει το χαρακτήρα που κάποιοι θέλησαν να της δώσουν στην αρχή της εβδομάδας, δεν είναι ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, είναι ψήφος εντολής για το σχηματισμό άμεσα κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας».
«Αναμένω από τον πρωθυπουργό κατά την ομιλία του στη Βουλή να αποσαφηνίσει πλήρως τις τελικές του αποφάσεις και αυτό ακριβώς θα προσδιορίσει την ψήφο μου», δήλωσε ο Δημήτρης Λιντζέρης, επισημαίνοντας παράλληλα ότι εδώ και πολλούς μήνες έχει καταθέσει την πρότασή του για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας.

Ποιος οδήγησε στη συνεργασία με την ΝΔ; Ο Παπανδρέου; Οι δυο μάλιστα τιμήθηκαν από τον Βενιζέλο για την προσφορά τους στην παράταξη. Ο Σαλαγιάννης Γενικός Διευθυντής του κόμματος και η Εύα αρχηγός στο ευρωψηφοδέλτιο και σήμερα εκτελεί και παράλληλα τον τίτλο του εκπρόσωπου τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ