Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Στις 17 Φεβρουαρίου η ανάδειξη συνέδρων στις οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ



Μετά από αίτημα πολλών Τοπικών Οργανώσεων η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου όρισε την 17η Φεβρουαρίου ημέρα εκλογής συνέδρων στις οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ Ελληνισμό της Διασποράς.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη και οι φίλοι που συμμετείχαν στις εκλογές ανάδειξης Προέδρου τον Μάρτιο, καθώς και όλοι όσοι θέλουν να γίνουν φίλοι και μέλη την ημέρα της εκλογής, δηλ στις 17 Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο <<Το Μητρώο μελών κάθε οργάνωσης αποτελείται από τα μέλη και τους φίλους που ψήφισαν για την Εκλογή Προέδρου του Κόμματος στις 18 Μαρτίου 2012 και θα αποσταλεί άμεσα στις Οργανώσεις, οι οποίες θα πρέπει να επικαιροποιήσουν και να συμπληρώσουν το μητρώο αυτό, μέχρι την ημέρα της ψηφοφορίας για την εκλογή αντιπροσώπων στο συνέδριο (24/2), σε άμεση συνεργασία με το Κεντρικό Μητρώο στο τηλέφωνο : 8013003888 (δωρεάν γραμμή) και στο email : mitroo@pasok.gr.
Το Μητρώο Μελών θα είναι ανοιχτό και κατά την ημέρα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη αντιπροσώπων>>
Ζητήματα που αφορούν στη διαδικασία εκλογής (μέτρο, υποβολή υποψηφιοτήτων, εκλογή εφορευτικών επιτροπών κ.λ.π.) θα διευκρινιστούν με νεότερη εγκύκλιο καθώς και με σχετικές ερμηνευτικές οδηγίες της ΕΚΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ